...alebo ako si poradiť so Samsungom F-480

Ako sledovať pohyb Vašich euro bankoviek??

19.04.2009 20:42

Pri každodennom browsovaní som natrafil na zaujímavý projekt a preto som sa rozhodol s Vami o tom podeliť. Možno ste už počuli o americkej stránke Where's George? kde užívatelia zadávajú sériové čísla svojich dollárových bankoviek a potom sledujú ako "cestujú" po celej amerike. A presne takáto stránka funguje aj v Európe s našou krásnou menou.

 

Jedná sa o stránku www.eurobilltracker.com

Jednoducho sa tam zaregistrujete a zadáte sériové číslo Vašej EURO bankovky. Buď Vám vyhodí, kde bola zadaná tá bankovka predtým alebo budete prvý kto ju tam vložil. Keď sa jej zbavíte a niekto iný ju tam vloží príde Vám email o tom kto a kde ju zadal.

Stránka je aj v slovenčine, čiže ani jazyková bariéra by nemal byť problém. Je dosť možné, že väčšina € bankoviek ktoré zadáte budú prvé v systéme, ale čím viac ľudí o tomto projekte vie, tým väčšia šanca, že nebude prvá. A preto to sem píšem, aby sa čo najviac ľudí dozvedelo o tomto zaujímavom projekte.

Takže kľudne o tom rozprávajte svojim známym a známy o tom môžu rozprávať ďalším známym. :)

banner for https://www.eurobilltracker.com

A ešte niečo k tomu pridávaniu bankoviek. Do položky popis prosím vždy píšte pár slovami kde ste tú bankovku našli a v akom bola stave. Keď je tých zadaní viac, je to potom celkom zaujímavé.

 

Kontakt

Máte záujem o podobnú www stránku a nechcete veľa zaplatiť?

samsf480@gmail.com

Napíšte mi mail a
dozviete sa viac

!!! podobné weby už od 150 € !!!

Vyhľadávanie

Aukro.sk


on-line používateľov:

www.enduroshop.wz.sk/f480 (c) 2009 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode