...alebo ako si poradiť so Samsungom F-480

Potrebujete odblokovať telefón, ale ceny v MobilShopoch sa Vám zdajú drahé?

04.05.2009 22:47

Ak aj Vy máte takýto problém, určite by ste mali navštíviť stránku
www.uniquephones.com.

 

Táto spoločnosť sa zaoberá odblokovávaním mobilných telefónov pomocou tzv. "odblokovacích kódov" a od jej vzniku vygenerovala viac ako 3.75 milióna takýchto kódov. Práve tento fakt ju robí jednou z najpopulárnejších spoločností na oblokovávanie MT. Jej úspechy a služby boli popisované v medzinárodných spravodajských portáloch ako The New York Times, The Washington Post, Wall Street Journal, Forbes, ABC News, CNN a mnoho ďalších.

 

Portfólio mobilných telefónov, ktoré podporujú je naozaj široké, takže je veľmi malá pravdepodobnosť, aby ste si tam nenašli svoj mobil. Po jednoduchej úhrade sumy za odblokovanie, Vám spoločnosť zašle oblokovací kód aj s podrobným návodom na e-mail (celé to funguje ako klasické nakupovanie zo zahraničia). Nakoľko sa táto spoločnosť správa férovo k zákazníkom, v prípade že by Vám tento kód nefungoval alebo nastala chyba, samozrejmosťou je plné vrátenie zaplatenej sumy.

 

Pre príklad, oblokovanie Samsungu F480 tam stojí len $20, čo je necelých 15€ !!! A len s veľkými ťažkosťami by ste našli nejakú firmu (mobilshop) na Slovensku, čo by Vám to odblokoval lacnejšie...

 

Jediným problémom ale môže byť, že táto stránka je LEN v angličtine a aj akýkoľvek návod, čo Vám táto spoločnosť zašle spolu s odblokovacím kódom je len v angličtine... (Pre tých, ktorý majú záujem o odblokovanie MT a angličtina im robí naozaj problém, ma kľudne kontaktujte a ja Vám pomôžem s nejakým tým prekladom ;)

 

A ešte tu je aspoň nejako preložená tá stránka cez Google Translator
https://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=sk&js=n&u=www.uniquephones.com&sl=en&tl=sk&history_state0=

 

 

Kontakt

Máte záujem o podobnú www stránku a nechcete veľa zaplatiť?

samsf480@gmail.com

Napíšte mi mail a
dozviete sa viac

!!! podobné weby už od 150 € !!!

Vyhľadávanie

Aukro.sk


on-line používateľov:

www.enduroshop.wz.sk/f480 (c) 2009 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode